Cursa TivissaLa Cursa de Tivissa

XVII Edició

Benvolguts

Anem una mica justos de temps, però tornem a estar preparats per la XVII edició de la cursa per muntanya de Tivissa.

Aquest any hem fet algun canvi en els recorreguts , l’hem fet més corredora, sobretot els primers quilòmetres. Un cops passats els  primers quilòmetres força corredors trobareu les nostres crestes.

Tindreu dos recorreguts, el de la Cursa Absoluta i el de la Cursa Express, el qual serà el mateix que el de la marxa.

El dia 8 d’octubre us esperem a Tivissa, intentarem com sempre donar el millor de tots nosaltres, del poble, de les muntanyes, dels nostres immillorables i incansables volun@ris, els quals formen bona part de l’essència de la cursa.

El dia 8 tindreu la Cursa de Tivissa, ja sabeu com és i si de cas no ho sabeu, no us ho podeu perdre. Intentem donar un bon servei, cursa, dutxes, avituallament, acompanyament, dinar final,…i aquest any a un preu fora de mercat, 18 euros. Per aquest preu, podreu gaudir de tot un dia de muntanya.

Aquest any el mes d’octubre està una mica carregat de curses i el dia 8 en tenim més d’una  i alguna de molt mediàtica. Tot i això, nosaltres continuem fidels al mes d’octubre i el mateix cap de setmana que en les passades edicions.  És el nostre mes des del primer dia i el dia 8 volem que estigueu amb nosaltres.

L’octubre és de Cursa.

Cursa Absoluta

Recorregut

Sortida des del Càmping Albert i farem un petit recorregut Urbà.

Sortirem del Poble cap a la Bassa de Padrells i continuarem pel Camí del Molí del Rei. Seguim per  pista una estona  fins a a fer un gir de 90 graus Cap a l’esquerra per anar cap a la zona de Pixavaques i els Jumanos (a l’inrevés que altres anys). Agafarem el Corriols del Jumanos per arribar al Camí de Sant Blai.

Pujarem pel Camí de la Creu de Sant Blai, fins a tocar la Creu. Continuarem fins al Coll del Ventall i d’aquí Cap als Monegrets.

Un Cop als Monegrets anirem Cap al Coll del Totxo i d’aquí Cap a les Cabreres. Un cop passades les Cabreres arribarem al Punt més alt del Cursa, La Tossa (Control eliminatori).

Seguirem Cap al Coll de Monetze i d’aquí cal a la Font del Vicentó. Seguirem recorregut fins a la zona del Borjos.

Baixarem pel Despistat, Borjos i arribada.

A l’arribada avituallament, dinar….

Cursa Exprés i Marxa

Recorregut

Sortida a les 09.15 hores.

Cursa ràpida de 9 quilòmetres per que vulgui corres i 9 quilòmetres més lents per qui vulgui gaudir del recorregut molt més relaxat.

Sortida del Càmping Alberg i anirem Cap a la partida de Padrells.

Pujarem pel Camí de la Creu de Sant Blai fins al Coll del Ventall. Continuarem cap als Monegrets i farem Els Carboners per arribar a la Tossa, punt més alt.

Continuarem cap al Coll de Monetze i baixada per la Garita fins arribar al poble.

A l’arribada avituallament, dinar….

El Regal d'aquesta edició

Una samarreta tècnica

Enguany tots els participants rebran una samarreta tècnica de màniga llarga amb el Logo de la Cursa estampat a la part del davant.

Escull bé la teva talla al moment de la inscripció.

En cas que no encertem el número de samarretes per cadascuna de les talles, l’organització prioritzarà segons l’ordre d’inscripció.

Així doncs… ja tardes en inscriure’t a la cursa d’enguany!!